söndag, oktober 30, 2005

Vintertid

Om du vill hitta bekvämaste platsen i ditt hem; flytta på katten... Vet inte hur jag skulle kunna knöla in mig i det utrymmet men Marit tycker att det är helt ok. Hon tillbringar en del tid i "hålet". Ofta ligger Zeke utanför och lurpassar på att fånga henne när hon ska gå därifrån (det kanske är därför hon ligger där så länge ;-) )



Idag har vi varit på Bråfors Cup. Det är alltid kul att se vad Erik hittat på till oss. Idag blev ursprungsvarianten för svår så vi fick modifiera banan och ta bort statistfåren som skapade för mycket drag. Sedan gick det bättre ;-) Det gäller ju att alla ska kunna vara med, även om inte hunden är jätteduktig ännu. Bud var med och det var roligt att han uppförde sig. Han passade mest och petade lite och stoppade här och där men han höll munnen stängd och låg kvar där han skulle och var allmänt trevlig :-) Zeke och kullbrorsan Rozz fick träna lite när tävlingen var slut. De är väldigt lika i typen men Rozz är mer tänd (Zeke är alldeles lagom tänd för sin matte ;-) ) och Lennart har bra ordning på honom, stopp och sådana där saker som vi inte börjat med :-)

Sedan var vi förbi hos Roland och hämtade penicillin. Prins Bertil är svårt skadad, som det skulle kunna stå i veckopressen ;-) nja, sååå skadad är han inte, men en huggtand från någon ärkefiende har gjort ett pyttelitet hål ovanför ena ögat och igår var hela kinden och käken på den sidan fyllda med var... *bläh* Matte har opererat efter bästa förmåga, Bertil är inte så tacksam att träna sjukvård på, men idag har svullnaden gått ner och vi ska snart ta en ny dust med katten inlindad i en handduk och med sprit, kompresser och penicillin i högsta hugg... Det ska nog gå vägen. Just nu är han ute, så jag får börja med att locka in honom.

Vad tråkigt det är med vintertid, nu är det verkligen jättemörkt när klockan är fem.

1 kommentar:

Ewa sa...

testar... har öppnat för kommentarer utan inloggning, dock krävs att man verifierar bokstavskombinationen längre ner på sidan - allt för att undvika spam :-)