fredag, juli 28, 2006

hyresvärd

ännu en dag som varit varm och kvav. I grannskapet har det åskat och regnat men inte här... Vi åkte på en liten utflykt på eftermiddagen (Ulf är sjukskriven och går och väntar på provsvar, förmodligen har han lunginflammation så här lagom till hans enda semestervecka) och hälsade på bekanta, åkte krumeluriga skogsvägar, köpte glass, hälsade på några fler... Det var trevligt. Ingen träning idag - Zeke tränade ju igår och Bud får vila sin tass några dagar. Han markerade lite på den ömma tassen i morse men sedan har han verkat ok men den här gången får han vila några dagar och sedan får jag gundera på vad det är som händer där bak i buren.
På förmiddagen var representanten från turistbyrån här och fotade huset och vi skrev uthyrningskontrakt. Hoppas att vi får in några gäster redan den här säsongen! Det innebär att bekanta som vill övernatta måste planera lite eftersom stugan faktiskt kan vara bokad annars ;-)
Det var jobbigt att röja gamla huset men det är väldigt skönt att ha det gjort, jag hade gruvat mig länge nog... Nu är våra privata pinaler utburna och det är städat och prydligt. Imorgon eller på lördag ska jag ut och kompletteringshandla med det som saknas (kaffebryggare och miljövänligt rengöringsmedel etc), sedan är det helt klart. Nja, Bert ska komma och sätta upp några kakelplattor som saknas ovanför diskbänken och sedan är det väl dags att städa igen och fönstren... Nåja, det är uthyrningsbart i alla fall!

1 kommentar:

Ewa sa...

Gundera... Betyder något mitt emellan grunna och fundera, ifall ni undrar :o)