torsdag, februari 12, 2009

ljusnar det månntro?

Det har varit tungt några dagar, det där som pågår och kallas livet. Det är jobbfronten som fått en osund övervikt och då har det inte handlat om timmar utan om energi. Mitt härliga, roliga jobb har känts som en giganstisk energitjuv och allt jag tagit i har satt sig på tvären. Äsch, det där sista var förstås inte sant, men ni känner säkert igen känslan...

Nu skymtar jag en ljusning, idag ramlade det dit några siffror i mitt jobb-sudoko. Har ni tänkt på att livet är som ett sudoko? När det känns som man kört fast totalt så behövs det ofta bara någon enstaka siffra för att det ska flyta på igen och saker/siffror ramlar på plats... Hoppas att det blir flyt nu.

Ikväll har jag varit på tvåårskalas. Prinsessan Wilma fyllde två häromdagen och har numera ett får som bräker och viftar på svansen (!) när man klappar det på huvudet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmmmm ja man kan ju undra VEM som gett henne ett får????
Hihi
//Kitty

Anonym sa...

Hmmm du ramlade in i min blogg i går. Hoppas det var ok att jag länkade till dig .... ;-)
Ha de,
Kitty

Anonym sa...

Ja det ljusnar Ewa! Jag kan inte spela Sudoku och kanske är det därför mina siffror ALDRIG faller på plats. Lär mig!

Lillknodden låter hälsa till Rom att han mer än gärna får lära honom allt han kan! :) Självklart ska Rosso, Nook, Tin eller what ever lillknodd synas i HAGE ! Matte i huset har försökt med att få ta hem ankor, men se där blev det tvärnit på HUSSE! Han har minsann haft ankor på den tomten under uppväxten och de lät illa och luktade illa och settern sprang in och tog dem emellanåt. Jisses!
Trevlig helg!
PS. Vad har du fått för ny fyrhjuling? En värstingkärleksgåva?

Ewa sa...

Kitty; eller hur? de vuxna i sällskapet satt och gjorde sig lustiga över att "det är säkert ett får" "ett radiostyrt får kanske" under tiden som hon öppnade presenten... Att du länkar till mig går utmärkt så länge du är så där snäll ;-)

Mackedonien; om du kommer hit med Lillknodd så kan Rom lära honom valla får och så lär jag dig Soduku samtidigt. Så får vi se vem av er som är mest bildbar ;-)