onsdag, januari 23, 2013

Kamrater på den vida färden

Vilken pannlampa - jag är sååå nöjd. Och vad glad jag är över det extralånga kopplet som jag köpte i somras, handsytt av Arne Brandts. Perfekt för Zekes promenader eftersom jag slipper kliva ner i diket när han är nödig och söker sig bort från vägen.

Ibland kan jag glädjas över det lilla :-)

















Dagens konstaterande är att det inte var analsäckarna som spökat, då skulle Zeke varit symptomfri nu i och med att de är tömda. Återstår prostatan, så nu hoppas vi på den...




4 kommentarer:

Helénes klotterplank sa...

Stackars lilla Z Hoppas hormon och bacillpreparaten gör susen. Saknar hur hans påhittighet skapar krull i mattens kontor,saknar härligheten i att grotta ner mig i hans små besynnerligheter och lyckan över hans sätt att få oss att tro något.Jag saknar också hans lust,glädje och härliga inställning till arbete liksom sättet han löser uppgifter. Klart han snart är tillbaka!!

Gårdsbacken sa...

Pannlampan är verkligen en "kär vän", nu under den mörka tiden på året och det skulle vara svårt att klara sig utan den... :))

Vad besvärligt med Zekes problem, vi håller alla tummar OCH tassar härifrån Gårdsbacken på att ni ska kunna lokalisera bekymren.

Otroligt vacker bild, den i förra inlägget!

Tack för alla supersöta bilder på kattungarna du bjudit på, på fejjan.

Hoppas ni har det bra i övrigt

/Paula på Gårdsbacken

Gårdsbacken sa...


Jo, det också...

Bilderna på kalvarna i sina täcken är bara så underbara...:))
Ljuvligt med samma djurvänner!

/Paula på Gårdsbacken

Mackan sa...

Glad att du gläds! :)