torsdag, januari 03, 2013

börjat ett nytt år

På nyårsdagen hade det töat tillräckligt för att det skulle gå att träna lite. Vi var nog lite ringrostiga men framförallt gav fåren ett intryck av att vara... oinvallade ;-) De ska jag vara rädd om! Jisses vad de sprang i början och det blev bra träning från första stegen eftersom det blev en kamp att få fåren att lämna sin trygga stig och ge sig ut i snömodden på sidan. Det gick fort i sidled kan man säga ;-)

Jag körde bara ett kort pass var med hundarna, dels för att spara på fåren men också för att det var lite tungt i snön så jag ville se om Zeke såg fräsch ut efteråt. Lite stel någonstans bak, men ohalt och pigg och glad tror jag blir omdömet om honom. Rom fick ta hand om finliret i början och det gladde mig att jag var tvungen att bromsa honom när fåren sprang, eftersom han utan betänkligheter hängde med. Tänk, en del har tydligen fastnat och tänk... att jag skulle få en hund som jag var glad åt att bromsa. Så tokigt det kan bli!

Småkatterna växer och frodas och utforskar allt större del av huset. Igår upptäckte de granen och när vi skulle lägga oss passade de på att upptäcka att de kunde ta sig upp i sängen också... Två gula hankatter med stubbsvans kvar att tinga :-)



En del bilder blir inte som man tänkt sig, men bra ändå. Vad är det som smyger bakom granen?


 


om inte Klara-Fina...

 



oj! så här ser julgranskulorna ut inuti... Men det här är nog Gustavs verk om vi ska vara helt ärliga

Inga kommentarer: