torsdag, februari 10, 2011

and off we go

Minsann ser det inte ut som vi kommer iväg i år också :-) jag har tittat på bilder och film på Mosses sida och visst, en och annan hund såg jag väl men framförallt tittade jag på naturen och drömde mig bort...

En annan som drömmer sig bort är den knäppa ungtackan som lämnar sin flock och letar sig tillbaka till tackorna i en helt annan hage. Verkar obegåvat när man är ett får att ge sig ut på egna utflykter. Nu får hon vara där så länge, jag har en plan till helgen så får vi se om det går att få tillbaka henne till rätt grupp - och få henne kvar där. Hon vill tydligen inte alls vara träningsfår.

Nu är det februari och jag har inte ens börjat med bokföringen... Idag öppnade jag brevet (som troligen kom i december eftersom det innehöll inbjudan till glöggafton) från firman som sköter våra deklarationer och fick se att jag förväntades ha skrivit på ett avtal och skickat in i början av december. Sådärja, det börjar redan krångla och blanketten har inte ens kommit. Suck! jag får väl kolla vad jag ska göra nu då.

Under tiden som jag suckar över bokföringen får jag väl tänka på Skottland i maj och Danmark i augusti :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj!
Vad du ska göra i Skottland i Maj det förstår jag men vad ska du göra i Danmark i Augusti? Har det också med får och hundar att göra?
Nyfiken! Jaa!!
Stubben o Korken har det jättebra och tar för sig av Kallasgården. Dom har inte varit ute än och idag är det inte att tänka på. Nästan så inte jag vill tänka påt ensengång.
Grym och Kimmi/Cliff tar väl hand om dom men Sräcken slår dom hela tiden. Hon vill inte ha dom här. Men det struntar övriga familjen i. Vi älskar dom små.

erica sa...

Skönt att läsa att det inte är bara jag som öppnar brev lite sent.......=o)Skottland..hmmm..lite avundsjuk!!

Ewa sa...

Härligt att Stubben och Kroken (Korken?) har det bra, den där Skräcken får väl skärpa till sig - eller så måste de lära sig att undvika henne...
Danmark i augusti; några dagars träning är planerade :-) hund oh får är alltså inblandade...

Erica, det var som jag trodde, det var inte alls viktigt att avtalet kom in i tid ;-) jag tänkte att anvisningarna hade mindre risk att komma bort om de låg kvar i kuvertet... Du har ju sett mitt kontor :o)