söndag, februari 20, 2011

storslam

oj, vilken trevlig helg vi haft. Hussen och jag åkte till Borlänge igår och lunchade, bowlade och var med på dreverklubbens fest. Vi snokade lite live på Travgalan och hade en lugn kväll. Bowlingen var en riktig berg- och dalbana. Började sopigt, andra rundan var riktigt bra och avslutade sopigt igen.
Majsan var här och skötte hemmanet. Det är så skönt att ha henne här, hon bodde kvar så att hundarna slapp vara i hundgården när det var så kallt.

I morse åkte vi hem och sedan drog jag nästan direkt till SDV:s årsmöte. Vem var där och fixade kaffe, dukade och städade? Jo, samma Majsan! :-)

Årsmötet gick bra och avslutades med sedvanlig prisutdelning. Det var nästan storslam för Zeke i år :-)
Vinnare KM Får IK-2, bästa allroundhund och SDV-mästare (mest framgångsrika SDV-hund i IK-2/NN-2).

Här snusar han förundrat på allroundhundspriset... Det beräknas efter placeringar i KM Får och KM Nöt. KM-vinnare på nöt blev Gail med Nap - grattis! och Zeke var tvåa.
Heléne höll i prisutdelningen på ett alldeles lysande sätt, där var det både många skratt och några tårar. Jag blev så tagen av hennes hyllningstal att jag alldeles kom av mig och glömde helt att tacka dem som tackas bör, så då gör jag det här i stället... TACK! mina bästa träningskamrater! utan er hade det garanterat inte gått så här bra. Tack mamma och Hussen för att ni ser till att det funkar hemma när jag är ute och "leker med fåren".

Som om det inte var nog med det tackades jag av från styrelsen också. Efter många år har jag tänkt luta mig tillbaka och lämna över till nya krafter - och det är så skönt att tryggt kunna göra det. Heléne och Ann-Jeanette kommer att tillföra ny energi i styrelsen, det är jag säker på.

Två fina viner och härliga tulpaner! :-)

Nu ska jag ägna mig åt lite vardagsarbete igen. Djuren är väl hungriga och jag vet några hundar som ligger och väntar på att det ska hända något kul.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blev rörd till tårar idag. Jag blir så glad åt dina fina framgångar med Zekemannen. Zeke känner kanske att det luktar Tea om vandringspriset. Du vet ju att hon förvrider huvudet på honom ibland.Nu får han njuta av det.
Ewa o Tea

Anonym sa...

Stort Grattis, ni är värda varenda en och ursäkta om talet blev grötigt och pausfyllt. Det var inte lätt att försöka vara korrekt och tydlig när glädjetårarna sätter sig på stämbanden. Hälsa Majsan mus (den som alla vet om men inte nämner så vida den inte ställer till). Hon gjorde mötet värt att vara. / Heléne

Anonym sa...

Många grattiskramar från mej.
Anita

Anonym sa...

Hej på er.
Stort stort grattis till bästaste Zeke the man!!!
Många kramar Mikaela,Mys,Gin & lilla Pam.
Ps. hoppas det är ok om jag lånar din bild på lillehund :)

Ewa sa...

Tack snälla ni!
Mikaela; klart det är ok.