tisdag, augusti 21, 2007

GRATTIS!

Idag skickar vi stora grattiskramar till Gunnel och Lilleman som äntligen fick till en fullträff och vann IK-2 i Sandviken :-) Nästa stora grattiskram går till Helen och Manne som debuterade i IK-2 med att gå runt och få ihop 50 päng. Starkt jobbat tjejer! Nästa år är vårt mål att vi också ska vara med på någon IK-2...
Zeke har tränat fråndrivning med flanker (på fåren idag). Han fuskar och blir lite tight när jag flankar honom ur balans, i synnerhet om han fråndrivit innan. I hjärnan är han fortfarande på väg framåt och vi kämpar med att bryta igenom det så att han verkligen släpper i flankeringen. Nu är det i alla fall inga problem med att få honom att trycka rakt fram :o) eftersom han gör det även i sidledsrörelserna... Samtidigt är jag försiktig med att lägga för mycket press på de redan skakiga höger- och vänsterkommandona. Blir jag arg för att han inte släpper så tror han omedelbart att han gick åt fel håll. Huga, svårt det där! Men jag antar att det blir bättre av träning, värt ett försök i alla fall.
Jag fick ett mail med förslag om nötkurs som jag nappade på direkt. Dock svalde jag inte betet om att jag skulle hålla kursen och vara här på våra djur, men nu har jag fått ok från Christine att vi skulle kunna vara där. Nu återstår det att se om det finns intresserade deltagare och om vi kan få tag på en instruktör. Det skulle vara kul i alla fall!

Hälsostatusen på hundarna är: Tam - symptomfri, Scott - hostar sporadiskt och fnyser, Bud - nyser och Zeke - symptomfri.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag anmäler mig härmed!
Hälsar Mackan och Pippen

PS. när du länkar till dig själv i min blogg får man inte upp bokstavskomb. Men går man från mina länkar går det.

Ewa sa...

Mackan: Det är inte konstigt alls. För det mesta när jag länkar i andras bloggar anger jag adress samewa.sidan.nu eftersom den andra adressen är så krånglig att komma ihåg. Men för att det ska fungera att lämna kommentarer här måste man ange sidans "riktiga" adress eller öppna bloggen i eget fönster eller gå direkt till bloggen utan att passera hemsidan. Kort sagt; när man kommer hit via samewa.sidan.nu-adressen så fungerar inte kommentarerna.