torsdag, augusti 09, 2007

släktträff, jobb och goda nyheter

Igår var Zeke på släktträff. Förutom fjällkon var det fem syskon som såg likadana ut ;-) Härligt att se att de dessutom har en massa fina, gemensamma, egenskaper i fårhagen och att de faktiskt blir mer och mer lika även där. Det är lite rörigt med namnen i den här kullen - hundarna heter inte som de kallas men det var Zeke, Trixa, Mysak (som heter något annat), Multis Ippo (eller vad han nu heter?), Selma som heter Saga och en ny bekantskap som bor i Norberg och såg jättefin ut på fåren. Kul! Förutom de här sex har vi ju koll på Lennarts Rozz som var hemma för vård av pappa Fleet, så det är bara tre syskon som jag inte sett. En hane finns här i Dalarna och den är jag väldigt nyfiken på - om någon som läser här vet mer om den så kan ni höra av er. Med facit i hand tycker jag att Roland och Irene ska ångra att de inte upprepade den här kombinationen för den är riktigt bra!

Anita och Trixa:
Multis Ippo, pappa upp i dagen på den här bilden:

Idag var det dags att jobba igen. En liten mjukstart med två dagar, sedan är det helg igen. Ingen vilohelg precis när vi har IK-1 i Bråfors både lördag och söndag. Första start kl 09 på lördag och kl 08 på söndag så sekretariatspersonalen bör vara morgonpigg ;-)
Idag fick jag ett trevligt brev. Visserligen var beskedet väntat men man kan ju aldrig vara helt säker. Fåren är fortfarande MV-fria och nu gäller intyget ytterligare tre år. Det fanns absolut ingen anledning att vara orolig men ni vet hur det är... Det hade varit förskräckligt tråkigt att få slakta ut flocken nu när jag tycker att vi fått så bra klass på den.




1 kommentar:

Anonym sa...

Kul med släktträff!
Och GRATTIS till MV fria får! Hujedamig om du måstat slakta dem!!! :-(
Malin som tagit bilderna tror jag är en gammal agilitymänniska, känner igen namnet från Nisses storhetstid. Fina bilder!
Jag svarade dig i min blogg.
Ska du bara jobba eller även tävla i helgen?
Hälsar Mackan, som inte mjukstartar utan kraschlandar på måndag...yyyyyyyl!!!!!!!!!!!!!!