onsdag, augusti 15, 2007

tornado

Imorgon fyller Hussen år. Jag har en känsla av att det har ett samband med att han under kvällen svept runt i huset som en städtornado (under högljutt suckande över hur skitigt det var - som om det vore mitt fel?!) . När han är på det där humöret är det lugnast för husfriden att hänga på med mopp och trasa. Nu har i alla fall huset genomgått en större make-over och är riktigt trivsamt. Med tanke på att det regnar ute har jag en känsla av att det inte kommer att bli långvarigt, men då är det i alla fall nya tassavtryck ;-)

Vår gamle hjälte Tam är inte riktigt pigg :-( I morse hörde jag att han hade en skrällig och illavarslande hosta och när han sedan inte åt upp sin mat blev jag riktigt orolig. Jag minns inte en enda gång under våra år tillsammans som han inte ätit sin mat. Det skulle vara när vi var borta och tävlade möjligen? Här hemma har alltid maten varit prioriterad för honom.
Ikväll åt han i alla fall och jag hörde bara lite hosta när han sprungit. Vi får avvakta och se vad som händer... Verkar han risig imorgon ringer jag pärlan Veterinär Sören.

Anna www.bc-tina.se har gjort en snyggt bildspel från helgens IK-1. Det tar lite tid att ladda ner men finns på http://www.bc-tina.se/Mina%20Bilder/IK1%20Brafors.wmv Gissa vem som är med ;-) Jodå, Lillehund. Hans matte står och ser märkvärdig ut på någon bild också... Bilderna är def från lördagen eftersom vi tydligt träffar en grind ;-) Jag ska tigga bilderna från Anna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så häftig bildvisning ;-) Zeke ser fin ut (tror Zas hade gillat honom han ser lite lik ut som hennes pappa *L).
Hmmm det där med städningen känner jag igen ..... å då känner man sig som om man aaaaldrig städar annars (huuur skitigt skulle de va då på en skala ;-)
Städ kram från Kitty

Ewa sa...

Förutom likheten med pappa så är han nu i en ålder där han tror att han är guds gåva till tikarna :o)