torsdag, augusti 02, 2007

vilket genrep! och pass...

Ni vet vad de säger om bra genrep? Därför måste jag ut och träna Lillehund en sväng i morgon... Jag har inga krav på att han ska gå lika bra som idag :-) Om jag bara lyckas vissla ligg-signalen lagom hårt dimper han ner så fint, utan att bli tveksam och ligga kvar på kommande signal. För att få lite mer action i sidledsrörelserna jobbade vi i mycket drag där han helt enkelt var tvungen att skynda sig för att över huvud taget stoppa fåren innan de var tillbaka hos kompisarna i fållan ;-) Genialt, Samuelsson!

Annars har vi varit ute på turné. Hussen har kollat stället där han ska jobba de två kommande veckorna (det är ju bra om han vet var han ska och vad han ska göra när han kommer dit på måndag morgon), sedan åkte vi på utflykt på en massa småvägar, handlade och avlutade dagen i flyghavrebekämpningen. Snart klart nu! (tur det för nu måste vi börja kolla där vi gick först...)
Jag har halva Da Vincikoden kvar i lurarna och två till böcker "på vänt" så det ska nog ordna sig.

Förresten; hussen beställde pass också. I november drar vi till Teneriffa :-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Genialt!!
Håller alla tummar vi har.
Go for it, Zekeman!
Heléne

Anonym sa...

Semester där med!!! Så härligt, ska se om jag hinner lägga in våran Teneriffa semester på hemsidan innan minnet möglar helt, det var ju faktiskt förra året vi var där ... som tur är finns det mesta på pränt på vanligt papper ... så klart ;-)
Men T var härligt men turistigt, vill du se en spanjor får det nog bli på bild hi hi
Kram, Kitty

Anonym sa...

Jättestort lycka till i helgen med Zeke.
Kram Anita och hela ligan!

Anonym sa...

Håller så klart tummar tår och klor vi med ;-)
Viarpsligan

Anonym sa...

hejsan på er!! Nu kommer vi snart upp och vi kommer säkert att träffas!! Det blir skoj! Lycka till i helgen, håller tummarna för er!! Anna