lördag, mars 15, 2008

jajamensan :-) och GRATTIS!

Tvillingar födda i dag, ett bagglamm och ett tacklamm. Stolliga mamman bäddade och grejade inne hela morgonen men gick ut och lammade i snögloppet så bagglammet blev lite kall. Nu har han upptäckt värmelampan så jag tror att det ska bli bra. Här är gossen:
och hans rackigt söta syster som borrade ner sig i halmen:
Storebror har börjat gå ut med sin mamma nu:


Kolla Phille som somnat i det lilla "huset" under klöspelaren. Jag tror att han egentligen är för stor för det där utrymmet ;-)
Doodles har förresten varit här och tränat igen. Vi har som omväxling ;-) tränat på hennes flanker och Rom byggdes inte på en dag, men det blir stadigt bättre. Idag körde vi henne en del ur balans för att öka på hörsamheten lite. Ibland hamnar hon i en bubbla där hon springer till den punkt hon själv tycker passar, men idag tror jag att vi hittade en bra metod att undvika det. Ställa krav på höger- och vänster (inkl riktiga rörelser) oavsett var vi befann oss och stoppa henne ur balans...

För övrigt så vill Zeke passa på att säga GRATTIS till alla sina nio syskon. Idag firar C-ligan sin treårsdag... Zeke har firat sin stora dag med att plocka in förrymda får till hagen flera gånger, det var helt ok sysselsättning :-)





1 kommentar:

Anonym sa...

GRATTIS ! från storasyster Frida.