söndag, mars 30, 2008

skitdag

Idag skulle vi träna igen och det gjorde vi, men hur?! :o) Jag var ofokuserad och helt ur form, Zeke var på och gissade på höger och vänster, Bud kunde inte flankera, Rex lyssnade dåligt och Lexa gjorde panikinrusningar.... Hej och hå! Gudskelov fick vi till en allmän bättring men det var verkligen inte någon höjdarträning. Det stör mig att Zeke fallit tillbaka så pladask i dåliga bromsvisslor och att han gissar igen. Det är en lustig hund; på framdrivningar lyssnar han fint men när han ska fösa/fråndriva så blir han på och glömmer att höger- och vänstervisslan låter olika. Suck! Bättring utlovas!
Heléne och Lexa gjorde en mycket bättre uppryckning. Deras andrapass var riktigt, riktigt bra. Lexa är också mer på nu men andra rundan skötte hon sig bra.
Sedan kom Patrik och Doodles. Doodles var om möjligt ännu mera på än de andra hundarna (vad är det som händer?!) och det tog en bra stund innan de hittade något lugn alls. Sedan kom det några cykelköpare och då tog Heléne över och hjälpte Patrik med bravur. De hade ett långt och jättefint pass med mycket stöd och press och framförallt var det väldigt lugnt. Nu har Patrik fått lite nya tankar och ideér med sig hem ;-)

Nu på eftermiddagen skulle jag göra lite nytta och jobba lite men då kom jag inte åt jobbdatorn av någon anledning. Har gjort undan lite annat än det jag tänkte men det måste nog bli kvällsjobb någon dag om jag ska hinna. Vilken dag... jag får trösta mig med att jag sålt två cyklar i alla fall...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Er kan man inte lämna ensamma ser jag.Tea var väl inte där och talade om för pojkarna att de ska sköta sig.
Skämt åsido du vet väl att det går upp och ner.Jag har samma problem med Tea fast jag kan ju skylla på att hon är i höglöp.
Så ni kan nog vara glad att hon inte var med idag.(hon luktar godare än vanligt)
Ewa o Tea

Anonym sa...

Ber om ursäkt för mitt taskiga uppträdande. :-( Tror du tackan med pälsförlust på låret kan förlåta mig?
Lovar att ha plåster med nästa gång. Nej, förresten en hel påse kompresser och jodopax. Fast matte har sagt att detta fick vara sista gång jag gör på detta vis. / Lexa odåga.

Anonym sa...

om jag känner din matte rätt så behövs det inga plåster. Nästa gång ska du se att tvåbeningarna är på hugget och uppför sig igen. Typiskt att vi ska få skulden när de är så förvirrade. Vad gott du luktar förresten ;-) glömde säga det sist eftersom jag hade får framför näsan hela tiden...
/Zeke

Anonym sa...

Det bästa med skit dagar är att de andra dagarna ter sig lätt som riktiga solskensdagar ;-)
De kan liksom bara gå framåt sen, eller ....? ;-)
//Kitty

Anonym sa...

Vad söta valparna var! Skoj att det blir tillökning på Lisselqvars av något annat än bagglamm snart. ;)

Vad är en bal på slottet? All träning går upp och ner. Nästa gång går det bra igen. Har du någon mer tävling snart? eller är det hemligt?

Ewa sa...

eftersom det är ett pojkår att döma av alla bagglamm så blir det förstås en hane som flyttar hit ;-) Näste tävling är i Bråfors i maj, om jag inte ska vara med på KM i slutet av april.