måndag, oktober 29, 2007

en ovanligt bra måndag

Att vi ställt om klockan så att det numera är mörkt när man går från jobbet, även om man lyckas komma iväg i skaplig tid är ju ingen hit. Men ställde om klockan gjorde vi igår så det finns ingen anledning att älta det längre, här gäller det att hitta glädjeämnen.

Det första glädjeämnet kom i morse när jag lyssnade på Mix Megapol på väg till jobbet. Inslaget Radiohäxan som har hemsökt måndagmorgnarna i flera år är flyttat till kvällspasset Mix Matchen som även i övrigt är ett oerhört fånigt program som jag vägrar lyssna på sedan tidigare. Nu slipper jag dessutom "Häxan" vilket jag tackar den begåvade kanalledningen för :-)

Inte behövde jag skrapa rutorna på bilen i morse heller. Det har visserligen småregnat lite hela dagen men det var ju bra att det regnade idag och inte i helgen...

När jag inte lyssnar på Mix Megapol är det Fredrik Lindströms "Vad gör alla superokända människor hela dagarna" i mp3-spelaren. Snacka om att man har ett bra liv! Någon som läst/lyssnat på den? Man blir ju alldeles olycklig över karaktärerna, de har ju inga egna liv alls utan hänger bara upp sig på sina respektive. Usch vilka stackare!

Träningsvärken i ryggen måste vara ett tecken på att jag är mer vältränad nu än innan helgen?

och så något som kanske inte är ett glädjeämne:
Nu har jag skrivit 504 inlägg och fortfarande inget jubileum inom synhåll...

1 kommentar:

Mona sa...

Har jag missförstått det hela? Är det inte DU som ska bjuda in till brakfesten hos dig för att fira jubileum?