söndag, december 07, 2008

Scott polisanmäld igen

Imorse ringde jag polisen och förlustanmälde Scott Drever som jagat sedan tidigt i går morse. Sista kontakten med gps:en var vid elvatiden i går kväll, då drev hundskrället fortfarande i så oländig terräng att det inte gick att hämta honom. I morse gick det inte att få kontakt med gps:en vilket kunde ha några olika orsaker till exempel ingen mottagning, slut på batteri eller att hund och sändare gått ner sig i något vattendrag :-(

För en liten stund sedan ringde Hussen från jaktstugan och meddelade att Scott kommit tillbaka, mycket trött och törstig men helt ok som det ser ut. Nu väntar jag på att de ska komma hem, sedan kanske jag hinner ut i snöovädret och träna lite i alla fall.

Polisen är meddelad att hunden är tillrätta. Jag hade hoppas att vi inte skulle behöva ringa fler gånger när vi skaffat tolvtusenkronorsgps:en men... Den ska fungera också.

Här kommer ett par bilder på ett par som inte har någon tomtometer. Man ska vara snäll om man ska få några julklappar... Jag vet inte vems bilderna är, de cirkulerar i ett mail så vi får väl se om jag blir anmäld för att jag publicerar dem ;-)

Allra roligast är minen på de attackerade offren :-)

2 kommentarer:

Ewa sa...

någon här som hört talas om Taylor Swift? Jag hittade henne via Halvars blogg (ni vet den där på halvar.wordpress.com som jag tjatar om) och lyssnade via Spotify. Asbra! Eller grymt bra, kanske jag ska skriva? ;-)

/barbro sa...

Henne lyssnar barnen på, så man håller sig ju uppdaterad...