onsdag, december 03, 2008

wienergum och Polly till middag

Det blev lite bråttom ikväll. Först till rökeriet och lämna ett tjugotal lammfioler, förbi hos Majsan och lämna ribs som skulle frysas in, hem och ta in hästarna och så skulle tjurarna ha nytt ensilage, ny halm och en ren skrapgång. Sedan var det tiominuters paus innan vi skulle ha styrelsemöte i SDV. Hur schemat skulle sett ut om vi istället för dagens telefonmöte haft möte hemma hos mig som planerat vet jag inte. Då skulle jag behövt städa också.

Efter tvåtimmarsmötet pysslade jag lite med hundarna, gav dem mat och rastade dem. Nu är det läggdags och jag är hungrig. Som tur var hittade jag en påse wienergum i skafferiet - de var inte ens goda men de gjorde gott. Ännu bättre var det att jag hittade en halv påse röd Polly där Hussen suttit när han tittade på teve. Nödproviant!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan. Du är verkligen i farten med julstök. Jag har i alla fall fått ljus i staken och ett par stjärnor i fönstren. Ikväll ska jag dock ge mig på att stycka ett lamm som hängt till sig i vår bod. Det har jag aldrig gjort förut. Känner jag mig rätt blir det grytbitar av alltihop, hmm. Jag har en filmsnutt av en "adept" till dig, i min blogg. Du har gjort ett fint jobb för de var jätteduktiga!
Hälsningar Meril

/barbro sa...

Sån kost skulle jag också kunna tänka mig att leva av.

Sen har jag en utmaning till dig på min hemsida.