lördag, april 14, 2007

den ratade telefonens hämnd

Vilken dag! Strålande sol och vaaarmt :-)
Jag blev lite våryster och åkte för att köpa en ny mobiltelefon. (jaja, jag hör visst en och annan bloggläsare som hånler vid sin dator?). Inte för att det var något egentligt fel på den gamla utan bara för att jag var våryster och för att jag hade sett en som väckte mitt ha-begär... Killen i butiken var väldigt hjälpsam och skulle flytta över mina kontakter från gamla telefonen och sim-kortet till det nya (ja, det gamla kortet var ju flera år gammalt så det skulle bytas...) och vad händer? Jo, min gamla fina telefon bara stendör och går inte att starta igen! Jahapp, det var bara att köra igång den nya och hoppas att de flesta kontakterna fanns på kortet och inte i telefonen. Snacka om att den lade av vid rätt tillfälle ;-) Jag ska se om det går att väcka liv i den, just nu får jag inte tag på bästa meddelandesignalen "personligt meddelande till herr stork..." ur Sällskapsresan. Bloggläsare som har den får gärna skicka över den till mig!

Annars då? På förmiddagen kom Tuula och Maggie och tränade i fållan och det såg riktigt bra ut idag. Sedan kom Ann-Jeanette och Raiyo och jag tror att det gick bra för dem. Jag är inte helt säker eftersom jag var tvungen att avvika för att ta hand om Peter och Fanny som skulle titta på vår kattunge. Sedan åkte jag till Borlänge och dödade telefonen ;-) och köpte avmaskningsmedel till fåren. Därifrån åkte jag till Ewa J där det var ett gäng glada vallhundsentusiaster som hade kurs med Peter. Zeke var med och fick göra någon insats som hjälpreda och sedan körde jag honom en vända där kursdeltagarna skulle kommentera vad de såg. Tyvärr fick jag inte höra vad de sade ;-) men den lille mannen lipade åt mig så jag var tvungen att ta ett allvarligt snack med honom :o) och sedan gick han fint. Han känns inte alls lika osäker på nya marker längre och han tar för sig allt mer. En fin liten hund är han!

Allt detta i strålande sol. Ljuvlig dag! Imorgon ska vi avmaska fåren och kanske titta över staketen. Kanske åker jag till Borlänge och kollar igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ewa!

Jag fick ju den härliga signalen av dig och kan ju självklart skicka tillbaka den.

Ha det gott!

Kicki-Lina

Ewa sa...

Du är en hjälte, Kicki! Har du blåtand på datorn så kan du ju skicka den från telefonen till datorn och sedan maila mig den. Annars får jag helt enkelt ge mig till tåls... Svårt ;-)

Ewa sa...

tralalala, nu blir jag glad när jag får SMS igen och får höra herr stork :-)