måndag, april 02, 2007

groggy grabbar

Några av killarna i mitt hushåll har idag sett ut som de haft en hård helg bakom sig. Både Zeke och Carl Philip är påverkade av det lugnande medel som veterinär Sören injicerat i dem.
Zeke är nu fotograferad enligt konstens alla regler, matte har stirrat på bilden och hon har betalt avläsningsavgiften, så nu är det bara att vänta på resultatet. Dessutom har den unge mannen fått en påfyllning av rabiesvaccin så att han får följa med tillbaka till Sverige utan problem.
Carl Philip har blivit en Det men det vet han nog inte om ännu. Eftersom han fortfarande är rejält groggy har jag inte berättat för honom ;-)

Scott Drever var med och visade upp sin fläck som inte alls läker trots tratt och nästa vecka opereras han. Bort med eländet! Fläcken alltså, inte hunden ;-)

Det är ganska lugnt i huset nu, men Zeke håller på att piggna till - han försökte nyss brottas lite med Bud men lade isg igen och Carl Philip försökte nyss klättra upp på köksbordet så jag ska passa på att njuta av lugnet en stund till...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som om du får en lugn skön hemma kväll, men det förståss du har ju fler underbara juveler än Zeke och Carl Philip som vill ha uppmärksamhet.
Hussen kanske?? eller Bud- räddaren i nöden hunden!
Heléne

Anonym sa...

Hallojintehörtspåetttagju!
Nu e vi hemma från storastaden i landetlångtborta igen ;-)
Blev ju en massa å läsa här inne, känns ju som man varit borta en evighet *L Grattis till all lammringarna ;-) såååå sööööta.
Kram, Kitty
ps hur har det gått, har ni fått tag i veterinär till resan? ds