söndag, februari 10, 2008

ett par bilder

Rex spanar på träningen:
Mycket trött (och mycket vit!) Zeke funderar på dagens träning:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Om Zeke blev trött över att hålla koll på 0,7 får (en tredjedel) hur trött var då inte DU. Att sköta tre hundar och två får kan inte ha varit en enkel uppgift. Tittar man ur det perspektivet undrar jag om jag överhuvudtaget ska skaffa några får. Vid en snabb överslagsräkning konstaterar jag att jag är ca 7-8 hundar och en hel miljon hjärnceller kort. Hund beståndet är väl en sak att, men hur får man tag i det andra??? Blocket??? eller hitta.se???

Anonym sa...

Du satte upp en korridor, skrev du. Hmmm antar att det var en "tänkt" korridor eller satte du verkligen upp något?? Finns det inte en risk att hunden lämnar fåren oavsiktligt om man kallar in den från dem så där? Kör mest driva och fösa här. Billy ska ju va rädd om ryggen, men lite hämt får han när han har taggat ner lite så han inte går ut så hårt och jag har fått äran ;-) att gå runt med Zas och hon får bara gå gå gå bakom fåren, annars har hon ju i huvet att alla får ska hämtas. Nästan omöjlig å få ur balansen (nåja det går men man får tjata lite på henne å med träning så ....). Hennes nackdel är att hon anseer att hon redan kan det här och aboslut inte behöver lyssna ;-)
//Kitty

Anonym sa...

Hej på er! Mitt hjärta smällter när jag ser den blicken och den puss vänliga nosen, precis som broder Mys!!! Kram Mikaela. Ps Pussa lillehund från mig...

Ewa sa...

Självklart, Mikaela! Klart han får en extra puss idag ;-)

Du anonym, som jag tror heter Heléne; klart du ska skaffa får! och en rejäl samling border collies. Om du hittar några hyggligt fungerande extra hjärnceller på blocket eller hitta så kan du väl tipsa mig ;-)