tisdag, januari 01, 2008

god fortsättning!

Nyårsaftons kväll var lugn med goda vänner, god mat och faktiskt några raketer (inte min idé). De stora pojkarna var mycket mer intresserade av raketerna än Fredrik, 5 år... Scott Drever blev förstås alldeles stollig när Hussen gick iväg och sedan small det ;-) Zeke och Bud var instängda i tvättstugan utan fönster och var lite flåsiga när jag släppte ut dem, men det var allt. Chrissan var förstås lite hispig i stallet men det gick förvånansvärt bra. Vi bor i en bra trakt, det var lite raketer igår kväll annars har det varit lugnt hela veckan. Runt tolvslaget var det rena åskvädret på himlen ;-) Mamma Maj var hemma i Säter och var bekymrad eftersom det lät som en krigszon utanför fönstren hos henne. Stackars Rex hade det besvärligt.

Idag blir det en promenad i snövädret (kors, det snöar faktiskt...) och så ska jag kurera den rackars förkylningen som parkerat i näsa och hals.

God fortsättning!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Eva och God Fortsättning på det nya året.
Jag kan glädja mig åt att det är dom första hundar jag har som överhuvudtaget INTE reagerar på raketer och smällare. Här smälls det ofantligt mycket i onödan, tycker jag. Fast vi bor ute på landet
Du som är ute mycket och åker och vallar kan du inte ta dina träningskompisar och komma hit på nya marker och får. Det skulle vara trevligt.
Yvonne