lördag, januari 19, 2008

på banan

Igår kväll var jag riktigt på banan i På Spåret. Hussen tittade förundrat på mig när jag gapade Malmö! på 8 poäng, Newcastle! på 8 poäng, 1977! nästan direkt på årtalsfrågan, Rio! först på 4 - liten formsvacka där ;-) Sedan var det förstås en hel del frågor däremellan som jag inte kunde, det ska erkännas, men jag var ändå mycket nöjd. Märkligt hur saker förändras; för inte alls många år sedan tyckte jag att På Spåret och Melodikrysset var helt hopplöst svåra och gammalmodiga. Nu tycker jag att de är helt ok. Tror ni att de har föryngrat sitt upplägg eller har jag åldrats så snabbt?

Hoppade sedan över till Lets Dance och hann se favoriten Tony imponera. Sedan fick vi mellanlanda i Morden i Midsomer (men dem har vi sett) eftersom hästgalan hade rubbat fredagsschemat och avslutade kvällen med Mordkommissionen, där det var ett avsnitt som vi (kors i taket!) inte hade sett. Bra tv-fredag :-)

Idag kommer Patrik och Doodles och tränar, det ska bli skoj att se hur de utvecklats. I morgon kommer Ewa, Heléne och Majsan. Däremellan ska jag lufta mina pojkar. Fåren kommer att få motion den här helgen. Scott Drever hördes för en stund sedan passera gården inom hörhåll, han och Hussen är ute och jagar igen. Snart slut på den tiden, så det är bäst att passa på.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har kommit på ett smart sätt att imponera. Nämligen att kolla på "På spåret" själv. Sedan ha maken bredvid sig när reprisen sänds på kanal 24. Gissa om han blir imponerad av mina världsvida kunskaper! (Han har ju naturligtvis inte en aning om att jag redan sett programmet ha, ha) Smart va! Hade dock lite dåligt samvete efteråt så jag berättade hur det var. Det vet jag inte om det var så smart.........Ni verkar ligga i hårdträning. Själv går jag kurs för Gunnel med Helga. Twix får tävla sig i form. Och det går ju som det går...Men det bjuder vi på!
Ha det fint! // Meril.

Anonym sa...

Det måste vara Du som har mognat Ewa, eftersom även jag tycker På spåret är OK liksom Morden i Midsomer, Mordkommissionen m fl. Merils sätt att imponera var smart tycker jag, synd att avslöja så´nt, det där samvetet...../Mona