torsdag, januari 03, 2008

riktigt fånig pryl

Idag fick jag ett fint paket på posten innehållande bl.a. två änglaspel - förlåt älgaspel ;-)


Ja, jag var tvungen att köpa två... Bilden är lånad från http://www.formodesign.se/ där jag beställde de här glädjespridarna. Första veckan i oktober (älgjaktsveckan - vet ni väl?) ska det höras ett väldigt plingande från Lisselqvars ;-) Idén fick jag från lilla B http://lillab.blogspot.com/, tack för tipset!

Nu är det sent igen och jag ska sova några välbehövliga timmar. Förkylningen är bättre men det känns fortfarande som om det är "min näsa och jag" (dvs först en stor och röd näsa och sedan jag) som är ute och går. Jag smörjer näsan med den fantastiska Aloe Propoliscremen

så den ska väl läka snart, hoppas jag. Dessutom hoppas jag slippa få fläskläpp eftersom Någon knockade mig med en rejäl snyting på läppen ikväll. Gissa vem! (inget pris utlovas, alldeles för enkelt...)


3 kommentarer:

Lilla B sa...

Hihi - kul att se att det finns fler som tänker elda under älgrumporna i älgjaktsveckan!
Hälsningar Lilla B

Anonym sa...

Hmmm såg att mitt namn "ramlade bort" alt "glömde" i förra tråden. Alltså var det jag så klart som har gått in mer på det där med framtidsutsikter i vår dagbok ;-)
Himla fräckt älgaspel! ;-)
Krya på dig!
Kitty

Anonym sa...

Hallå där!
Jag är tillbaka!!!!!
Ja, tillbaka och tillbaka. Kommer i alla fall ut i bloggvärlden igen. Nu vill jag bara att det ska bli vår och lammning (bara tcklamm och i massor!!!!)
Kommer massa funderingar kring stallar,hagar, skötsel mm så vänta dig ett frågvist år. Kram Heléne, T o L