torsdag, januari 22, 2009

från arg till glad

... och vägen går förstås via några långbenta grabbar som tycker att livet leker :-)

I morse var jag arg. På Hussen, livet, grisbilen, mp4:an som inte vet var jag slutade lyssna senast och så tog batteriet slut *plopp, död*. Ja, sådär allmänt grinig som man kan vara ibland.

Ikväll är jag glad. Har tramstränat lite och Zeke har så roligt. Så fort han ser en godis börjar han köra sin reportoar - utan att han alls är "tillfrågad". Tycker han (och det gör han) att Bud fattar för långsamt så kommer han smygande fram och kör hela sitt register bredvid oss... Så söt! Scott Drever kan snart en konst till. Där går det mer långsamt och mycket eftertänksamt. Bud har fastnat i att nysningar nog är det beteende matte vill ha... Rom börjar fatta nu. Han kör sitt, ligg och kryp och börjar förstå att inte ens det duger ibland. Vad kan hon vilja då???

Roligt har vi i alla fall. Främst är det Zekes glädje som får mig på så bra humör. Aldrig trodde jag väl att han skulle vilja bli cirkushund ;-) Tro mig, det är inga märkvärdigheter han kan och han har inga ord på det men jag ska filma honom någon dag om inte annat för att ni ska få se sann och stor träningsglädje.

Lång dag på jobbet idag. Kurs i RK-analys i morgon, det låter inget vidare men vem vet? Det kanske är fantastiskt? Är det inte det så är det i alla fall fredag...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, då kanske vi kan lura in dig i flera tävlingsgrenar med hund?
Vad sägs om freestyle eller lydnad?
Den första bangar jag tyvärr på. Där krävs att man som förare är lite smidig och vacker att se på så därför föll sporten bort direkt men i den andra kan jag fortfarande
platsa./ Heléne

/barbro sa...

Ibland blir man arg även på döda ting... Men din spelare kanske har någon funktion för "bokmärke"? I så fall ska du använda den för att fortsätta lyssna på en bok.

Annars kanske vi ska muntra upp tillvaron med att mima till "I love rock and roll" på tisdagens träff?

Ewa sa...

*fnissar* det vore väl något det, med Roliga timmen-tema på träffen :o)

Hm, bokmärke. Det låter förnuftigt. Har inte sett något men ska leta. Tack för tipset!