tisdag, januari 20, 2009

status

Det har snöat. Under snön är det fläckvis is. Jag stod på öronen när jag var ute med hundarna.

Mästarnas Mästare var ett trevligt program :-)

Det finns en halv ljudbok på mp4:an. Sedan var det fullt. Förmodar att det betyder att jag måste rensa den från lite demojox men framförallt stoppa i ett minneskort kanske?

Ljudboken blir extra spännande (men ganska svårbegriplig) eftersom spelaren verkar plocka spåren i fel ordning. Någonstans i menyerna hittade jag random och normal och valde normal men det verkade inte hjälpa. Får jag den bara att sluta gå på random så kommer det att rätta till sig efter spår 11, sedan ser det i alla fall riktigt ut ;-) Hur det låter återstår att se. Eller höra.

Tänk vad man lär sig av sådana där tekniska utmaningar. Nu kan jag även höja och sänka volymen (skratta inte - sååå enkelt var det inte!)

Idag har jag fått massage. Jag var beredd på en plågsam upplevelse efter att ha kämpat med ett riktigt ömt skulderblad i helgen, men massagen var riktigt behaglig och jag kände mig en decimeter längre när jag gick därifrån.

Tack Barbro, du gamla och kloka gumma, för det indirekta tipset; idag har Spotifyvärlden öppnat sig ännu mer när det uppdagades att det fanns en Facebookgrupp med Spotifylistor. Halleluja.

Vilken nörd jag håller på bli; mp4, Spotify, Facebook... Tur att det finns hundar i tillvaron också. Idag blev jag glad av Anitas kommentar till förra inlägget och ett telefonsamtal om Rompens syskon. Småstjärnorna.

7 kommentarer:

/barbro sa...

Två om en tanke, jag hittade också FB-gruppen ungefär samtidigt, sen såg jag att du också var medlem...

Fast jag har nu också lagt ut en 70-talslista i mina kommentarer. Totalt schizofren, men vansinnigt bra!

Ewa sa...

jag ska inte ta åt mig äran av att ha hittat den, jag såg att du gått med och tänkte "Aha"!

Anonym sa...

Här börjar det likna ryska för mig med alla teknatiliteter (tekniska prylar anno nutid).
Tacka vet jag en hederlig cd skiva. Ok ansiktsboken ibland dock. Har nog inte fattat vilka möljigheter det finns där, mer än att spela word challange. Men nu var det länge sedan med...

Ett tips är att inte stå på öronen. Stå med fötterna på jorden istället. Icebugkängor kanske? P håller på och kollar om han kan köpa in så jag - och kanske du? - får bra pris.

Anonym sa...

Har funderat allvarligt på att skaffa en mp3 (eller 4) men efter att ha läst din berättelse om hur komplicerat det är så inser jag att det klarar jag nog inte. I varje fall skulle det ta enormt lång tid för mig./Mona

Anonym sa...

Förstår precis... och skrattar inte :D :D :D

gail sa...

jag har en I-pod en I-Pod shuffle och nu har jag inskaffat en MP3 spelare med 8GB. det finns plats för mycket. förresten ewa, jag har tänkt på din flybild på första sidan. kan inte du göra om den och fotografera den utan blixt. då blir du av med ljuset mitt i bilden

Anonym sa...

Tjena brorsan, kul att läsa om dina och mattes bravader. Visst finns det mycket kul här i världen. Får,vovvar,hinder,tunnlar,leksaker... Idag har jag och Timmy sprungit järnet med en spanielflicka, söööt som socker. Längesen vi sågs! Pssst.. vi försöker få till en liten kurs i samband med vår ett-årsdag... Vad säger du? Vore kul va!? Ha de bra, nu ska jag sova, tjejspringet tog på krafterna...