torsdag, januari 15, 2009

tomtar på loftet, nej jag menar gardinerna

Idag hann jag hem i tid från jobbet för att med andan i halsen springa in på ICA tre minuter i sex och hämta ut den nya tröjan. Ni som hänger med här vet vilken jag menar ;-)
den "gamla" är paketerad och kommer att returneras i morgon.

Klargörande angående julgardiner: sådana här med tomtar och röda långgardiner ska INTE hänga kvar till påsk. Inte ens i det här hemmet...
I morse försov jag mig. Igen. Mycket mer än i går ;-) Det får bli slut på sena kvällar på bloggar och facebook om det ska bli någon ordning. Men det är skönt att koppla av med en rundkoll innan man går och lägger sig. Däremot känns det som teven får klara sig utan mig, jag ser nästan ingenting i veckorna. Man kan inte hinna med allt ;-)

Det där ilandsproblemet med högtalarna på laptopen är ännu inte löst.
Vilken korkad konstruktion att sätta högtalarna precis där jag behöver ha armarna... Fortsättning följer. Tills vidare höjer jag volymen - det är Spotify som står för underhållningen.

Nu ska jag kolla hur det ser ut på färjefronten i slutet av maj. Någon kommer att ta med fjällkon och åka till Skottland :-)

Liiite avundsjuk är jag på vännerna som åker till Skåne och tävlar. Vill också!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Okej, då förstår jag (gardinerna.
Snygg tröja ser det ut som. Och varm kanske? Jag ska alltid handla på Lundhags i fortsättningen./Mona

Anonym sa...

Myströja!
Ja visst är Dip fint!

P går på F-skatt så jag kan nog skicka honom. Tänk dock på att han stryker ganska långsamt - men NOGA - så timpenningen blir dyr.

:) Har du ingen bortglömd fest i helgen?

Ewa sa...

det är en fleecetröja som innehåller 24% ull :-) sååå skön!
Mackan: går det att få något slags fast pris? Skriver han att han stängslat eller grävt eller något mer jordbrukslikt än strukit?