lördag, januari 24, 2009

bra att ha

Jag fick ett mail med en massa "bra-att-ha-saker" som jag tänkte förgylla bloggen med. Det kan behövas när det är sådant här skitväder... Här har det snöat hela dagen, jag trodde inte att det var så mycket snö men Rom gick lite med fåren och de ville inte gå någonstans - det var pulsigt för deras korta ben.
En sådan här skulle man ju kunna designa till hundarna? Så bidrar de till städningen istället för att bara orsaka mer...


Rom ja, han har flyttat runt fåren lite i lilla lösdriften också. Det var som jag trodde, han är inte rädd för att gå mellan får och vägg trots att det är trångt (bara när Zekes svarta får stampade och hötte åt honom, då frågade han om han fick gå åt andra hållet). Men i boxen finns det inga flyktvägar för fåren så det blir lugnare där.

Nu är det inte alldeles långt borta med höger och vänster (!). Det kommer naturligtvis dröja innan han KAN sina sidor men han börjar förstå att det betyder varsitt håll och han gick åt rätt håll trots att det var ur balans flera gånger idag. Klyftig liten kille :-)

Inga kommentarer: